Idag är det sista dagen på en lång härlig semester som började i en av mina nya favorit stränder Paris. 
Vi hade bara en långhelg där men det var tillräckligt för att promenera runt de viktigaste delarna av staden...
Det var sol, varmt och härligt hela helgen! Massa crepes, gott vin och härlig stämning. Vår promenad runt Paris landade på ca 30 000 steg..aj min höft! Men det var värt det!
Jag struttade runt i min favorit äventyrs kjol en kjol gjord av Tilly and the Buttons Delphine mönster från boken Love at first stitch pattern hackad till en något rakare modell än originalet.
Att bara befinna sig på alla härliga häftiga platser och se allt på en dag utan att gå in var ett perfekt sett att få en första uppfattning om staden. Alla intryck packade på en dag är också häftigt. 
Lite vintage shopping hann vi med. Så super bra fynd potential jämfört med Sverige!
Dag två blev det en tur till Montmartre där jag fick prova att använda sommarklänningen jag sydde i våras. Dag tre blev det ett museum och flyg hem. 

Nu får de bli några andra städer emellan men hit vill jag deffernitivt tillbaka igen!

Nu börjar semestern lida mot sitt slut för mig denna gången. Men härligt var det och jag har två kortare privata resor att se fram emot senare under sensommaren/hösten och en längre med jobbet. 
Jag började min semester med en tur förbi Paris efter en tjänsteresa i Frankrike. Jag har aldrig varit i Paris innan och jag blev så klart hel kär i staden! (Mer bilder kommer).
Har hunnit med en syhelg hos en kompis i Göteborg som innehöll hälften sol och bad och hälften sömnad.
Hann i alla fall klart en ny kjol av Tilly and the Buttons Delphine mönster som jag gjort min nuvarande favorit kjol i. Känner redan att denna är en ny favorit!
Nu när det är brudklänningsprojekt på g så har min fina sambo gett mig hela vårt kontor till förfogande.
Har varit rörigt ett tag och vi har länge haft planer på att styra upp det bättre. Första tanken var att flytta borden för att få en bättre sammanhängande yta till de stora brudklänningstygerna men när det väl var flyttat så undrade vi varför vi inte haft så innan :)
Det är fortfarande mycket att städa, rensa och fixa men det är en start som gjort att jag kunnat börja lägga ut bitar för att rita av mönstret till klänningen.
Har ni haft en bra sommar?Snart snart! Ok det är nästan ett år bort men det går fort!

Det är mycket planerande på g här jag älskar också att bara titta drömma och låta bilden sakta växa fram i mitt huvud. 
Här kommer lite av mina inspirationsbilder:
Så härligt och kul det ska bli! Längtar! 
Mer bilder kan ni hitta på min Pintrest