Hej på er! Här kommer äntligen mitt förslag på vad jag vill skriva om. Först är själva kategorien och sen kommer en beskrivning av det. 
 
Gammalt & nytt: Jag vill skriva om retro stilen i modern tappning. En färgglad hipster stil! Tänker mig mjuka pincurlade lockar över ett par stora bluetooth hörlurar, en iPad i knät på en tyllkjol. Hör så handlar det framför allt om fler och bättre bilder ...ny kamera på G ;)

Ingenjörsliv: ibland måste man bara få skriva vad man tänker på precis i denna stund. Detta är kategorin där jag tänker mig det. Eftersom mitt liv kretsar mycket kring mitt jobb. Hur det är att vara kvinna och ingenjör. Långt borta från sin kära i hopp om att få tillräckligt med erfarenhet för att få vara tillsammans igen.
 

How!?: här är en stor nyhet! Jag vill använda min nyfikenhet och mina kunskaper för att beskriva hur saker fungerar för er. Tänker mig allt från hur något är tillverkat till hur det används på bästa sätt. Automatiska vattenkranar och SJ:s tågdörrar (vet att ni vill veta hur de fungerar!) önska gärna saker här så går jag ut och undersöker :)


 
Har blivit förälskad i Tapetoramas retro tapeter. De är så super snygga! Vill köpa ett renoveringsobjekt att tapetsera om nu! Har funderat länge på vad jag egentligen vill skriva om. På sistone har det mest blivit en massa om mitt liv som resande ingenjör i jakt på mer erfarenhet.

Men jag tycker fortfarande om retro och vintage. Så det är inget jag är redo att släppa än. Jag har nog alltid varit så jag älskar gammalt och nytt i kombination. Att ta det bästa av det gamla, erfarenheten och kombinera med det nya. Både det nya vi gjort för att vi lärt oss av våra misstag och den nya som vi prövar för att hitta en bra väg framåt.

Snart så kommer ett förslag på nya titlar, följetonger och teman till bloggen. Kom gärna med förslag och kommentera förslaget på nästa inlägg.