Söndagar är ofta ganska lata för mig, brukar inte ha så mycket mer inplanerat än en liten söndagsmiddag hos svärmor. mmm alltid så god mat :) 

Tror att det är därför som det här har blivit lite av en standard frisyr på söndagar. kanske ser krångligt ut men faktum är att när man gjort det några gånger är det lika naturligt att fixa till det här över en "bad hair day" som att dra på sig en mössa. Det här är dessutom snyggare! Bjuder på en detaljrik beskrivning :)

 

Har köpt mönstret till de här underbara virkade tofflorna!
Att köpa virkmönster är inte dyrt och du får till skillnad från de flesta gratis mönster någon som har tänkt till så att det verkligen fungerar. De innehåller också en del extra beskrivningar.
Mönstret får du som PDF via mail. Smidigt och enkelt.
Kommer att virka de här kaninerna i en mörkt lila färg, med svarta små rosetter :) Har även tänkt slakta ett par billiga ballerina skor och limma dit en riktig sula.

Hade en liten te-period för ett tag sedan och köpte en hög med lösteer ... är så mycket roligare!

Köpte även en tekanna som har en super smart design. Eftersom tekulan hänger i ett gummi/silikon snöre går det att röra om i tekannan och när det är tillräckligt starkt kan tekulan dras upp under locket (som på bilden). Är alltid kul med extra finesser! Kul är att den har lite retro inspirerad design också.