Idag har jag varit inne i Stockholm och fixat frisyren hos duktiga Retroella! 
Hehe jag ser lite små slarvig ut med tröjan. Fick stressa otroligt mycket trots att jag valde ett tåg som gick två avgångar tidigare än jag behövde, då bl.a. ett annat tåg stod stilla mitt på spåret mitt tåg hade tänkt använda och vi var tvungna att backa tillbaka och växla spår.
Men men eftersom jag åkte 30-40 min tidigare än jag behövde så blev jag bara 10-15 min sen och håret blev jag nöjd med!

Retroella gör alla möjliga typer av retro klippningar, från långt lockigt till korta 20-tals bobben och boka ska man göra minst 6 veckor i förväg. Värt det är det deffernitivt :) 
Hennes nya bok vintage frisyrer, som ni kan skymta i den övre bilden, hade jag inte råd att köpa den här gången men det ska det bli senare.
God måndag på er! Idag är det presentation som gäller. Den där genen som gör en toknervös och skakig inför presentationer har missat mig så det är en fördel idag. Har jag något vettigt att säga så håller jag en presentation och de som väljer att inte lyssna, eller inte ta det på allvar, har där med missat det vettiga jag hade att säga. Sedan är det sällan som det är så att folk inte tar pressentationer på allvar i jobb världen, så länge det inte handlar om politik så klart. 

De flesta är vuxna nog för att inse att om det inte var så att man hade något vettigt att säga skulle man inte stå där. 

Ne men bästa tipset för att känna sig lugn är faktiskt att vara påläst i ämnet. Här kommer några bilder också från en väldigt bra hårdag.
Igår bara regnade det...var en tuff dag med mycket snabba beslut och långa allvarliga möten. Men har man allvarliga möten behöver man färg! 
Fick bli min nya klänning köpt i harlem i New York. Fick massa berömm av kollegorna och det är ju alltid kul :D