Jag har konstaterat att jag verkligen saknar mitt korta hår! 
Jag och fina S ute på äventyr 

Tidig högskoletid

Det kortaste jag haft är detta.

Visst jag kan göra mer frisyrer med långt hår. Men 95% av tiden (när man jobbar, går upp tidigt mm) så orkar jag inte lägga flera timmar på att fixa håret. Med min korta frisyr så såg det annorlunda, personligt och snyggt ut även när jag hade mindre tid att fixa det. Nu ser jag ...ut som alla andra...om ni förstår vad jag menar.. Känns tråkigt...
Det går så klart att göra lite kul saker men mitt tunna hår blir också väldigt slitet så fort jag försöker för mycket.


Funderar därför på att klippa mig lite kortare igen och klippa lugg.

Vad tror ni?
Idag är det alla hjärtans dag!
...eller egentligen var det förra fredagen (den 14/2) men eftersom jag inte åkte hem den fredagen bestämde jag och A att det är idag istället :)

När jag var i Göteborg för någon månad sedan köpte jag ett stämpelsett på TIGER för en billig peng. Det har jag haft super mycket nytta av! Det blir väldig enkelt att slå ihop snygga presenter. 
Bara att fylla på med de fina orden man kommer på (Är här halvfärdig på bilden). Påsen fick jag när jag handlade i kiosken på jobbet.

Påsen fylldes sedan med godsaker från life.
Vad hittade ni på på alla hjärtans dag?

I söndags blev det symässa för mig igen. Så super kul för alla som älskar hantverk och att pyssla!

Här har du möjlighet att hitta butiker och distributörer du inte kände till innan. Nya metoder och material att använda sig av.
Sedan handlar det så klart om att köpa på sig saker till nya projekt :)

Klädde mig i en vintage klänning från Beond Retro (super fina pärlknappar på axlarna med puffärm som tyvärr inte syns här) och hade trasselhår med hemmavirkade rosor.

Shoppa gjorde jag också. Tittade ner i en låda och där låg det två trikåtyg i sailor stil och tittade på mig. Blev också bl.a. en duk till köksbordet, små söta lappar med "homemade" på och super mysigt rosa garn som ska bli halsduk.
Nu gäller det bara att hitta ett bra mönster till tyget. Jag har en idé men vi får se. Något tips?