Idag var morgonen gråmulen men solen tittade fram sen på eftermiddagen och visade att den inte var försvunnen för alltid.

Mina fötter är otroligt ömma efter helgens strapatser i Stockholms butiker och fick äran att ha sköna skor på sig idag.
Rosa Reebok skor i solskenet. 
Här är en liten för glimt av vad som shoppades i helgen. Blev framförallt en ordentligt uppdatering i sminkväskan vilket var väldigt kul.

Har haft en shopping helg i Stockholm med fina S. Hon hade fyllde 25 och skulle såklart firas med hotell och shopping tyckte jag.

Har shoppat massa snyggt! Kommer att ta bilder på allt i veckan. 

Just nu bjuder jag på en bild av mig med en glass i solen, solbrillor och en väska ärvd av farmor.

Hittade även en super god smoothie på Mc Donalds. Den var så kall att jag fick sätta på mig handskarna, resulterade i en cool färg kombination tyckte jag :)

Vad har ni hittat på i helgen?
Jag har under ca fyra års tid bott i Skövde. Jag har pluggat, blivit kär och även jobbat lite. Som ni vet så flyttade jag för en tid sedan för att fortsätta utvecklas och skaffa mig erfarenhet som ingenjör. 

Nu är det dags att säga hejdå till Skövde på riktigt. Nu kommer jag inte att ha något hem kvar där längre. Vill därför passa på att visa några små bilder från min gamla lägenhet. Fler bilder kommer även att dyka upp på bloggen vid ett senare tillfälle :)
Har så otroligt många fina minnen från den här platsen, bl.a. från när jag och min sambo träffades, hur jag sen flyttade in och vi renoverade. Men även minnen av frustration, examensarbete och jobbsökar perjod. Vid ett tillfälle var hela vardagsrummet fyllt med papper när vi pluggande till en svår tenta.

Men nu är det dags för nästa steg! Visst är det härligt att ta sig och att kunna ta sig, framåt.