Oj oj oj jag är helt slut! Har haft ett typiskt väldigt bra pass på gymmet, ätit en stor portion mat och nu sitter jag däckad i soffan. Men! tänkte passa på att visa upp mitt nya tillskott till garderoben nu när jag lyckats fotografera det och allt :)
En omlottklänning i ett av stoff och stils ekologiska trikåtyger som jag köpte i höstas. Satte på en lite etikett på skärpet också. Brukar hitta sådana på symässor och tycker det är så roligt att lägga till.
Är mycket nöjd med resultatet. Det blev en super skön vardagsklänning. 
Ne! Nu blir det lite läsning i min nya bok innan det är dags att sova.
Hur går det med era sy projekt? Något ni kul att inspirera med på sybordet just nu?

2 kommentarer

Sara

02 Feb 2016 21:47

Jättefin klänning! Har alltid velat sy en omlottklänning själv. Använde du ett mönster och isåfall vilket? :)

Svar: Tack! Det är ett ONION mönster jag använt, nr 2057. Mycket bra och enkelt snitt men tyvärr var alla beskrivningar på danska, vilket försvårade en hel del. Hade varit bra om det hade varit på engelska också tycker jag!
Linnéa

Johanna / Retrolover.se

27 Apr 2016 10:25

Oj wow, är SÅ imponerad av den fina klänningen! Hade också behövt lite sy-skills just nu, har länge tänkt skaffa en omlottklänning. Det är ju ett så sjukt smart plagg, lätt att knyta hårdare eller lösare efter magens storlek om du hajar ;)

Svar: Hej! Ja det är mycket praktiskt! Men tycker det var lite svårt att sy just detta i trikå så om du är nybörjare skulle jag välja bomull. Lycka till :)
Linnéa

Kommentera

Publiceras ej