Ibland går livet väldigt fort fram. Det är nog ett litet fenomen som hör våren och försommaren till skulle jag tro. Förändring i luften pratar man om; människor får energi, skolorna slutar och för många börjar en ny epok i livet när de men spänd förväntan kollar sitt antagningsbesked eller skickar in den första arbetsansökan.

Mycket har hänt även för mig. Här är en liten snabb repris:

Sommaren började med att jag fyllde 25 hade dagen till ära en egensydd gul klänning. En lila Kånken ryggsäck och en tv-spels inspirerad tårta blev jag firad med. Presenten från mig själv var en MacBook Air.

Avslutningsmiddagar med jobbet skedde i blå klänning till fina festen och tacka av kollega hade vi på Angry Diner. Väldigt god sallad men att blanda engelska och svenska i menyn var väldigt förvirrande. Midsommar spenderades i fina Göteborgs skärgård (övre natur bild) i rosa fest blåsa och rosa blommor i håret. Jag sa även hejdå till Katrineholm där jag spenderat en tid för jobbets skull (nedre bild). Är nu mera fast anställd by the way :) det innebär dock att jag får fortsätta mitt veckopendlande ett tag till men det är ett bra steg i min karriär. 

Den senaste tiden har spenderats där jag trivs allra bäst, på västkusten i Skåne. Härliga Båstad och Helsingborg slår allt en sommar som denna.

Lite semester är det kvar även för mig och här ska det njutas rejält! Vad hittar ni på? Har ni semester?

Skåne, klänningar, retro, sommar, vintage,