Hej på er! Här kommer äntligen mitt förslag på vad jag vill skriva om. Först är själva kategorien och sen kommer en beskrivning av det. 
 
Gammalt & nytt: Jag vill skriva om retro stilen i modern tappning. En färgglad hipster stil! Tänker mig mjuka pincurlade lockar över ett par stora bluetooth hörlurar, en iPad i knät på en tyllkjol. Hör så handlar det framför allt om fler och bättre bilder ...ny kamera på G ;)

Ingenjörsliv: ibland måste man bara få skriva vad man tänker på precis i denna stund. Detta är kategorin där jag tänker mig det. Eftersom mitt liv kretsar mycket kring mitt jobb. Hur det är att vara kvinna och ingenjör. Långt borta från sin kära i hopp om att få tillräckligt med erfarenhet för att få vara tillsammans igen.
 

How!?: här är en stor nyhet! Jag vill använda min nyfikenhet och mina kunskaper för att beskriva hur saker fungerar för er. Tänker mig allt från hur något är tillverkat till hur det används på bästa sätt. Automatiska vattenkranar och SJ:s tågdörrar (vet att ni vill veta hur de fungerar!) önska gärna saker här så går jag ut och undersöker :)